Part of the Midis Group

 

Symantec Endpoint Protection
 

Symantec Endpoint Protection donosi mnogo više od klasičnog antivirusa baziranog na potpisu fajla, on obezbedjuje slojevitu zaštitu na serveru, računaru ili laptop-u. Zahvaljujući veličini Symantec-ove globalne mreže, Insight i SONAR tehnologije analiziraju reputaciju i karakteristike sumnjivih fajlova i odredjuju da li predstavljaju opasnost na sistemu. Network Threat Protection analizira podake koji ulaze u sistem i proaktivno blokira opasnosti. Kombinovne takodje i sa tradicionalnim anti-virusom, firewall-om i intrusion prevention sistemom, ove tehnologije donose kompletnu zaštitu kroz fizičku i virtuelnu infrastrukturu.

Za više informacija nas kontaktirajte ili pročitajte više ovde.

 

 

Symantec Data Loss Prevention
 

Data Loss Prevention (DLP) donosi jedinstveno rešenje za prepoznavanje, praćenje i zaštitu poverljivih podataka, bilo da su oni skladišteni ili se aktivno upotrebljavaju. DLP nudi široku pokrivenost poverljivih informacija, preko krajnjih ulaznih/izlaznih tačaka sistema, mreže ili sistema za skladištenje.

Za više informacija nas kontaktirajte ili pročitajte više ovde.
 

 

Symantec Encryption
 

Symantec’s encryption portfolio uključuje enkripciju na nivou endpoint-a, fajla i foldera i email enkripciju. Integracija enkripcije sa Symantec Data Loss Prevention proizvodom automatski vrši enkripciju osetljivih podataka koji se prenose na prenosne nosače podataka ili se šalju putem email-a ili se nalaze unutar samog fajla. 

Robusne mogućnosti upravljanja uključuju individualno i grupno upravljanje ključevima, automatizovane kontrole polisa i compliance-based izveštavanje.

Za više informacija nas kontaktirajte ili pročitajte više ovde.

 

 

Symantec Advanced Threat Protection

 

Kombinuje globalnu telemetriju iz jedne od najvećih svetskih cyber obaveštajnih mreža sa kontekstom iz lokalne mreže kupca sve do krajnjih tačaka (endpoint-a), data centra, mreže i e-mail-a, kako bi otkrio napade koji bi inače izbegli otkrivanje.

Za više informacija nas kontaktirajte ili pročitajte više ovde.

 


 

Symantec Messaging Security
 

Zaštitite vašu elektronsku poštu od malvera, kripto napada, spama i neželjenih sadržaja putem nekog od Symantec proizvoda. Zaštitite vaš Mail server, gateway ili iskoristite naše novo cloud mail security rešenje u slučaju da imate manjak ljustva ili IT resursa.


Za više informacija nas kontaktirajte ili pročitajte više ovde.

 

 

Symantec ProxySG (Blue Coat)

 
ProxySG obezbedjuje širok set karakteristika koje štite vašu kompaniju od stalnih sofisticiranih napada koji prolaze kroz vaš web saobracaj. ProxySG se nalazi na granici izmedju vaših korisnika i njihove interakcije sa Internetom, i vrši inspekciju sadržaja kako bi identifikovao maliciozne pakete i filtrirao ili blokirao web sadržaj radi bezbednosti na mreži.
Za više informacija nas kontaktirajte ili pročitajte više ovde.
 

 

Kompletnu ponudu Symantec proizvoda možete pogledati ovde.

 |  Ispis stranice


Tagovi: