Part of the Midis Group

 

Apcom Distribution d.o.o. je ponosni član MIDIS/Apcom grupe, sa sedištem u Beogradu. Društvo osnovano 2000. godine ovlašćeni je Apple Value Added Distributor zadužen za razvoj tržišta, marketing, prodaju i podršku Apple i povezanih proizvoda svetskih brendova: Fitbit, Griffin, Tucano, Artwizz, Moshi, Macally, LaCie, Knomo, TwelveSouth, Be.ez, iLuv, Mobee, Mujjo, QDOS.

 

Kao deo nove Symantec-ove mreže distributera, Apcom Srbija, sa sedištem u Beogradu, posluje kao autorizovani Symantec Value distributer za Srbiju i Kosovo, Crnu Goru i Albaniju. Symantec je globalni lider u oblasti softverskih rešenja koja omogućavaju zaštitu i upravljanje podacima i računarskim sistemima. Symantec softver i usluge efikasno smanjuju rizik poslovanja na mnogo načina i time stvaraju poverenje u sigurnost informacija koje se koriste ili skladište.

 

Zastupamo i Emerson Network Power s uređajima za pouzdano napajanje, kvalitetno hlađenje, povezanost i integrisana rešenja koja omogućuju Business-Critical Continuity™ za Vaše tehnološke investicije.

 |  Ispis stranice


Tagovi: