Part of the Midis Group

 

Veritas Backup Exec

 

Backup Exec obezbedjuje ozbiljno, fleksibilno i jednostavno backup & recovery rešenje za zaštitu kompletne infrastrukture bez obzira da li se nalazi na virtuelnoj, fizičkoj ili cloud infrastrukturi ili se koriste sve tri infrastrukure. Backup Exec se licencira po serveru, agentu, količini TB koji se backup-uju ili po virtuelnom hostu.


Za više informacija nas kontaktirajte ili pročitajte više ovde.


Veritas Enterprise Vault

 

Enterprise Vault je dugogodišnji lider u oblasti arhiviranja, koji omogućava korisnicima čuvanje, upravljanje i pronalaženje nestruktuiranih informacija u okviru kompanije.
Nove zakonske regulative sve više obavezuju pravne i IT službe kompanija da se primenom tehnologije pridržavaju definisanih pravila za čuvanje i brisanje podataka. Uz Enterprise Vault, organizacije mogu prevazići jaz između tehnologije i pravnih regulativa i eliminisati rizik nepridržavanja pomenutih regulativa. Štaviše, organizacije su u mogućnosti da konsoliduju informacije u jedinstveno skladište i pojednostave primenu zakonskih regulativa, redukuju redundantne podatke, obezbede blagovremenu pretragu i peuzimanje informacija u svrhe pravnih i drugih procesa i ispitavanja.

 

Za više informacija nas kontaktirajte ili pročitajte više ovde.


Veritas NetBackup

 

NetBackup platforma pojednostavljuje zaštitu informacija u vašim kompanijama pomoću automatizovanih, naprednih tehnologija i standardizovanih funkcionalnosti primenljivih na različite aplikacije, platforme i virtualna okruženja. Integrisana deduplikacija, replikacija i zaštita virtualnih mašina, pomaže korisnicima da unaprede efikasnost skladištenja i upravljanja infrastrukturom i skrate vreme potrebno za oporavak podataka. Jedinstvena administrativna konzola nudi istovremeno obavljanje administrativnih operacija za monitoring (praćenje), analizu i izveštavanje, što korisnicima nudi mogućnost standardizacije operacija i upravljanja rizicima. Korišćen od strane svetski priznatih kompanija na globalnom nivou, NetBackup sa lakoćom pruža mogućnost zaštite UNIX, Windows i Linux heterogenih okruženja različitih nivoa kompleksnosti.

 

Za više informacija nas kontaktirajte ili pročitajte više ovde.

 

Veritas InfoScale Foundation

 

InfoScale Foundation donosi kompletno softversko rešenje za upravljanje heterogenih online storage-a, pritom uvećavajući korisnost samog storage-a i unapredjujući I/O storage-a kao i performanse i dostupnost.

 

Za više informacija nas kontaktirajte ili pročitajte više ovde.

 

Veritas System Recovery

 

System Recovery donosi odličan backup i disaster recovery za desktop računare i laptopove koji omogućava kompanijama da se povrate iz system failure-a u minutama. Sa patentiranom Restore Anyware™ technologijom, IT administratori ili korisnici mogu ekspresno da urade restore onoga što im je potrebno, kada i gde god to žele – uključujući i celu mašinu na isti ili drugačiji hardver kao i restore svih fajlova, foldera i granularnih delova aplikacija.


Za više informacija nas kontaktirajte ili pročitajte više ovde.

 

Kompletnu ponudu Veritas proizvoda možete pogledati ovde.

 |  Ispis stranice


Tagovi: